Kom in actie!

Kom in actie!

By 30 augustus 2017 Uncategorized No Comments

Hoi!

De vakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen. Tijd om in actie te komen! De eerste periode na de vakantie voelt een beetje als ‘oud&nieuw’: we hebben allemaal goede voornemens: iets minder wijn drinken, meer sporten en weer gezond eten.

Het is nu ook het moment om met je kind een goede start te maken voor het nieuwe schooljaar. Ik wil je 3 simpele tips geven die heel veel effect sorteren:

1. Voldoende slaap: in de vakantie blijven de kinderen vaak wat langer op, ze slapen uit of luieren wat meer overdag. Nu we weer naar school gaan moeten we weer terug in het ritme. Voldoende nachtrust draagt bij aan een gezond gewicht.

2. Ga water drinken! Geef je kind water mee naar school en zet thuis een grote kan water klaar als de kids uit school komen. Vul de kan met munt, citroen, komkommer, sinaasappel. Ook zijn er nog steeds leuke tankjes met een kraantje te koop.

3. Ga meer bewegen: veel sportvereningingen bieden na de zomervakantie weer proeflessen aan. Laat je kind van alles uitproberen voor ze een keuze maken. Als je kind niet van sporten houdt, is wandelen of fietsen ook een goede optie: als je het maar met regelmaat doet.
Wil je echt stappen zetten, maak dan en afspraak met mij en we gaan aan de slag om je kind te begeleiden naar zijn/haar gezonde gewicht.

Stuur een kort mailtje naar: marielle@kidsopgewicht.nl en ik neem contact op!

Veel succes!

Warme groet,

Marielle
Worstelt jouw kind ook met zijn/haar gewicht, wordt hij/zij gepest of is omkleden bij gym een heel gevecht? Blijf niet piekeren maar maak een afspraak voor een GRATIS skypegesprek waarin je alle vragen kunt stellen en je zorgen kunt delen. Je kunt me een berichtje sturen naar dit email adres: marielle@kidsopgewicht.nl of me bellen op 06-19 17 33 79. Ik help jullie graag!

Leave a Reply